Sastojci:
- 300 gr Ovako pilećih prsa izrezanih na kockice
- 500 gr lisnatog tijesta
- 1 mali luk izrezan na kockice
- 3 čehne bijelog luka
- 200 gr krem sira
- 6 kašika putera
Način pripreme:
U tavi na maslinovom ulju propržite luk, sitno sjeckani bijeli luk i piletinu.
Dodajte krem sir i puter i sklonite s vatre.
Razvucite lisnato tijesto i izrežite na pravougaonike.
Punite smjesom od piletine i preklopite.
Poredajte u tepsiju i pecite u rerni zagrijanoj na 180 stepeni.
Dodajte krem sir i puter i sklonite s vatre.
Razvucite lisnato tijesto i izrežite na pravougaonike.
Punite smjesom od piletine i preklopite.
Poredajte u tepsiju i pecite u rerni zagrijanoj na 180 stepeni.
Nema komentara:
Objavi komentar